“Wat je op film hebt vastgelegd ligt voor altijd vast… Het onthoudt kleine dingen, lang nadat je alles vergeten bent.”

OVER MIJ EN MIJN FILOSOFIE

Create, inspire every moment

Op vakanties fotografeerde ik al jaren, maar meer dan leuke vakantiekiekjes met mooie herinneringen maakte ik niet.

Totdat ik besloot dat ik mijn camera beter wilde leren kennen en ik, inmiddels heel veel, cursussen en workshops ben gaan volgen. Mijn hart gaat echt harder kloppen bij het maken van mooie beelden. Hoe mooi is het dat ik mijn passie heb gevonden in het fotograferen van stillevens van vooral bloemen en eten. Inmiddels heb ik thuis een eigen studio gecreëerd waar ik urenlang bezig kan zijn om de perfecte plaatjes te maken. De studio geeft me rust en ruimte om creatief en productief te zijn. Ik ben er trots op.

Ik woon in een heerlijk huis met een fijne tuin in Laren met mijn man en onze ontzettend lieve chocoladebruine labrador Coco. Onze 3 volwassen zonen zijn uitgevlogen en hebben hun eigen plekje gevonden.

Naast fotografie ben ik graag op en aan het water in Friesland, wandel ik graag, en probeer ik sportief te zijn door wekelijks te tennissen en te trainen met een personal trainer. Mijn grootste sportieve uitdaging op dit moment is het onder de knie krijgen van de golfsport.

Maar fotograferen blijft het leukst om te doen! Ben je na het zien van mijn werk enthousiast geworden en zie je de foto al bij je aan de muur hangen of heb je een plek om deze te exposeren, neem gerust contact met me op! 

Liefs, Mirjam